O podjetju

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo. Ponosni smo na bogate izkušnje.

Dolgoletne izkušnje, nadgrajevanje in uvajanje novih znanj in tehnik v naše delo nam omogočajo opravljanje visokokakovostnih storitev.

Pri svojem delu smo natančni, vztrajni, hitri in prilagodljivi. Prisluhnemo vsakemu kupcu in poskušamo najti najprimernejšo rešitev zanj. V Sloveniji nam zaupajo tako ugledna podjetja, kot tudi mali končni uporabniki.

Pri svojem delu se povezujemo in sodelujemo z uspešnimi podjetji doma in v tujini.

Smo družinsko podjetje z več kot 20 letno tradicijo! Imamo bogate izkušnje za kakovostno opravljanje naših storitev.
Smo družinsko podjetje z več kot
20 letno tradicijo! Imamo bogate
izkušnje za kakovostno opravljanje
naših storitev.
e icon polsanstvo

POSLANSTVO

Nuditi visokokakovostne storitve, zadovoljiti najbolj zahtevne želje naših strank in poskrbeti za njihovo varnost.

e icon vizija

VIZIJA

Vrhunski ponudnik storitev na področju varnosti potrošnikov. Kupcem želimo zagotoviti dolgoročno zadovoljstvo in podporo z našimi proizvodi in storitvami.

e icon vizija

ZGODOVINA

Ustanovitelj in lastnik podjetja je Slavko Setničar. Svoje znanje in izkušnje je začel pridobivati že pred več kot 40 leti, natančneje leta 1973. Leta 1995 pa je ustanovil svoje podjetje, sprva oblikovano kot s.p., ter odprl svojo prvo poslovalnico v Novem mestu. Kasneje je ustanovil še 4 poslovne enote v Ljubljani ter v svojo ponudbo dodal poleg servisnih storitev tudi veleprodajo surovin za ključarje in čevljarje.
Danes je podjetje organizirano kot d.o.o., ima 5 maloprodajnih enot in 1 veleprodajno enoto. Skupaj je v podjetju trenutno zaposlenih 15 ljudi.
Podjetje se neprestano razvija in širi svojo ponudbo. Z bogatimi izkušnjami zaposleni uvajamo nova znanja in tehnike v vsakdanje delo in razvoj. Podjetje ima tudi terensko ekipo strokovnjakov, katera izvaja enostavne (odpiranje objektov, montaže, vzdrževanje objektov,..) in tudi projektne storitve (kontrola pristopa, elektronsko odpiranje, zapornice, nadzorni sistemi,..).

Pri svojem delu uporabljamo le najboljše surovine in proizvode, zato sodelujemo z priznanimi podjetji.
SMO ZASTOPNIKI ZA NASLEDNJA PODJETJA: